Welcome to Gregi.net: Djane Patricia vs. Snom vs. PierStoe je online!

Opäť zdravíme všetkých priaznivcov nášho projektu. V dnešnom trinástom pokračovaní setov pre Welcome to Gregi.net prinášame set od českej DJane Patrície ktorej biografiu sme Vám priblížili na našej stránke pred niekoľkými dňami.

DJane Patríciu sme pre Vás vybrali a oslovili takto pred letom keďže sme si nemohli nevšimnúť jej narastajúce hrania v tomto pred letnom ale aj letnom období u nás. Sme radi že sme Vám DJane Patríciu mohli predstaviť slovom a od dnes aj mixom.

Patrícia

Pre doplnenie dnešnej trinástej časti na celkový čas setov niečo vyše troch hodín pre vás pripravili svoje mixy pre doplnenie prevažne progressive setu od DJane Patrície, Snom, tento krát s prevahou ľahkého house mixu a na záver Pier Stoe s mixom v znamení electro house..

[ Welcome to Gregi.net: Djane Patricia vs. Snom vs. PierStoe – download ]

Opäť Vám prajeme príjemný hudobný zážitok a dúfame že nám zachováte Vašu priazeň, budete nás sledovať aj naďalej, a prípadne nás odporučíte ďalej. A nezabúdajte pre kontakt s nami použiť adresu wtg@gregi.net kde nám môžete poslať vaše pripomienky, návrhy a tipy koho by sme mali osloviť v budúcnosti.

Welcome to Gregi.net

Zdroj: WTG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET