will.i.am konečne prichádza s očakávaným autorským albumom!

Will.i.am, ktorý sa celosvetovo preslávil ako frontman kapely The Black Eyed Peas, konečne splnil to, čo sľúbil už v minulom roku. Na 22. apríla ohlásil vydanie svojho nového albumu s názvom “#willpower“.

Posledné mesiace ukázali, že Will.i.am je nadmieru úspešný aj sólovo. V minulom roku napríklad vydal song “T.H.E. (The Hardest Ever)“,kde mu sekundovala Jennifer Lopez s Mickom Jaggerom, a v lete zažiaril spoločne s Evou Simons v pesničke “Is This Love“. Aktuálne svoju výnimočnú pozíciu na hudobnej scéne potvrdzuje tanečnou záležitosťou “Scream & Shout“, kam si pozval Britney Spears. Zo spomínaného singlu sa doteraz predalo už viac než 2,5 milióna kusov, dosiahol na 3.miesto Billboard Top 100 a klip videlo na VEVO takmer 170 miliónov ľudí.

Podobne pestrý bude celý album “#willpower“, ktorý bude v základnej verzii obsahovať 16 pesničiek! Okrem už spomínaných interprétov, sa môžeme tešiť napríklad aj na spoločné pesničky s Lil Waynem, Diddym, Chrisom Brownom, Miley Cyrus, Skylar Grey, Nicole Scherzinger alebo Justinom Bieberom. A práve posledný spomínaný interprét hrá hlavnú úlohu aj v novom single Will.i.ama s názvom “ #thatPOWER“, ktorý od začiatku tohto týždňa útočí na európsky rádiový éter.

Will.i.am konečne prichádza s novým autorským albumom “#willpower“, na ktorom nájdeme niekoľko jeho nedávnych hitov, ale aj obrovskú porciu novej tanečnej a elektronickej hudby. Spomínaný album vychádza pod hlavičkou Universal Music už 22. apríla!

https://www.will-i-am.com
https://www.facebook.com/william

Zdroj: Universal Music s.r.o.