Wolf Alice přivezou do Prahy zbrusu nové album.

Britští Wolf Alice se vrací do Česka. Své zcela nové album Visions of a Life představí 16. ledna 2018 v pražském klubu Roxy. Vstupenky budou k dostání od 13. září 2017 v 11 hodin přes fource.cz, GoOut.cz a Ticketpro za 495 Kč.

Alternativně rocková skupina Wolf Alice se českému publiku představila poprvé vloni. Pozornost na sebe dokázala strhnout už brzy po představení svých prvních singlů. Po vydání debutu My Love Is Cool začali Wolf Alice více koncertovat mimo Velkou Británii, kdy během loňského turné zavítali i do Prahy, obdrželi nominace na prestižní Mercury Prize, cenu Grammy i Brit Awards a režisér Danny Boyle si vybral jejich píseň Silk do svého snímku T2: Trainspotting. 

Poslední rok se věnovala kapela práci na druhé desce Visions of a Life. Ta vychází 29. září a nabídne dvanáct nových písní včetně tří dosud představených singlů Yuk Foo, Don’t Delete the Kisses a Beautifully Unconventional. Nahrávku produkoval Justin Meldal-Johnsen, který je dlouholetým spolupracovníkem Becka a produkčně se podílel na posledních dvou nahrávkách skupin Paramore nebo M83. Novinka Wolf Alice má být podle zpěvačky Ellie Rowsell svobodnější: „Nejdůležitější věc, kterou jsme se naučili při nahrávání prvního alba, je, že můžete litovat jenom věcí, které neuděláte,“ řekla nedávno časopisu NME. „Tentokrát, když jsme měli náznak nějakého nápadu, přestože byl hloupější, pokusili jsme se ho rozvinout a čekali, co se stane.“

Zdroj: TS