X-Elements: 30. septembra v Slovan clube v Krupine!

Po známej klubovke Feel 4 Fun, v Slovan Klube Krupina, prichádza dielňa techron.sk s novým eventom s názvom X Elements. X Elements, to sú štyri svetové živly, oheň , voda, vzduch a zem, ktoré prídu svojou hudbou reprezentovať štyria dji, Drahosh, T Mike, Kaffu a Threedots.

Headlinerom večera bude producent, šéfredaktor a dj v jednej osobe Drahosh, ktorý je uznávanou a známou osobou v hudobnom svete, vydal kopec remixov a vlastných trackov. Najnovšie prerábka Rumenige – Fastfood, či vecička od Corvin Dalek – Young People a mnohé ďalšie. Vystupuje pod značkou One Way Records, UNT. Samozrejme je šéfredaktorom jediného clubového časopisu na Slovensku s názvom Wavemag (wavemag.eu)

Ďalšou novinkou klubovky bude nováčik na djskej scéne, dj Threedots. Momentálne ako nový prírastok v bookingu techron.sk dostáva čoraz viac príležitostí a posúva svoje smerovanie na párty scénu po celom Slovensku.

Threedots: https://www.techron.sk/audio/mp3sety/threedots_next_stop.mp3

T Mike  (Fuck The Disco) a Kaffu, to sú pre Slovan klub v Krupine známi návštevníci, rozdávajúci všetkým clubberom svoje srdce a lásku k hudbe. Djs si pre vás pripravili beaty house music, tech house a ku ránu nebude chýbať ani progressive music.

KAFFU: https://www.techron.sk/audio/mp3sety/kaffu_sun-techhouse_(devoted_for_dee).mp3

Okrem našich štyroch živlov, Elements bude predstavovať aj nekonečne veľa pocitov k dobrej party patriacim ako sú zábava, úsmev, gestá, radosť z hudby, jej prežívanie celým svoji telom i dušou. Máte sa na čo tešiť, preto si poznačte dátum 30. 9. 2011 do kalendára červenou fixou a príďte si o všetko vychutnať na vlastnej koži.

X Elements

Zdroj: Techron.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET