Yves V na decembrovom Magnetic festivale.

Prvním potvrzeným umělcem, který vystoupí 20. 12. 2013 na zimní edici MAGNETIC festivalu, je belgický dj a producent YVES V. Ten patří mezi nejdéle sloužící oficiální rezidenty festivalu Tomorrowland, kde se v programu objevuje pravidelně od roku 2007. 

Velké ambice však nezůstávají pouze u Tomorrowlandu, ale také u vlastní tvorby. V Praze pravděpodobně zazní skladby jako Arkadia, Mandala nebo aktuální Sonica a Enter My World. Ani o zajímavé spolupráce není u YVES V nouze. S jeho tracky se pojí jména jako např. Felguk (Wow), Dimitri Vegas & Like Mike (Madagascar), Bassjackers (Bronx), Basto (CloudBreaker), Blasterjaxx (That Big) a další.

Yves_V_1

Velkou váhu má i jeho týdenní radiový pořad V Sessions, který dal základ pro samostatnou stejnojmennou stage v rámci Tomorrowlandu, kam si zve své hosty (Eric Prydz, Nicky Romero, Bingo Players…). Všechny díly jsou dostupné ke stažení na jeho oficiálních stránkách.

Yves V se představí jako jeden z minimálně sedmi zahraničních umělců, které na prosinec pořadatelé MAGNETIC festivalu plánují.

Vstupenky jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketpro. Základní vstupné je v ceně 1090 Kč (vstupenky za 790 a 890 Kč jsou vyprodané). Kategorie vstupenek GOLD – All Inclusive, která zahrnuje neomezenou konzumaci všech nápojů a vstup na VIP terasy, stojí 2900 Kč.

20. 12. 2013, PVA Expo Letňany
MAGNETIC festival
vstupné
 / předprodej Ticketpro
1090 Kč – základní vstupné (cena se bude zvyšovat)
2900 Kč – GOLD – All Inclusive (zahrnuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů a přístup na VIP terasy)
www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival
https://twitter.com/magneticfest

MF_2013

Zdroj: LIVE61 Ltd.