Z Košic až do Ostravy. No problem! No Name poprvé na ostravském Majálesu!

Již několikrát se přesvědčili o tom, že nejlepší fanoušci jsou na Moravě. Po svém turné ke svému výročí se slovenská kapela No Name s bratry Timkovými poprvé objeví na studentském festivalu. Svou přítomností tak obohatí Majáles Ostrava 2017, potěší nejednoho návštěvníka a přidá se k dalším, významným kapelám, jako jsou Wohnout, Dukla Vozovna nebo Sto zvířat, které zde vystoupí.

„Kdo by je neznal, jejich hity „Prvá“ a „Starosta“ hrávají v českých rádiích dodnes. Můžeme se jen těšit a přemýšlet jaký tracklist si pro nás připraví, ale věřím, že tyto songy, včetně novinek z loňského alba S láskou uslyšíme a společně si je s kapelou na Majálesu zazpíváme,“ těší se na vystoupení také Barbora Žembová, hlavní dramaturgyně Majálesu. Kapela vznikla v roce 1996 v Košicích, paradoxně užívající anglický název „No Name“ – v překladu: Beze jména. Již v první den založení zvítězili v místní hudební soutěži a úspěšná muzikantská dráha na sebe nenechala dlouho čekat. V roce 2000 prorazili s albem „Počkám si na zázrak“. Následovaly další alba, z nichž poslední „S láskou“ bylo vydáno v roce 2016 a sklidilo u kritiků pozitivní reakce, které sdílí i členové majálesového týmu. V jejich textech se našel nejeden posluchač. No Name je pro většinu z nás a naše rodiče spojnicí mezi generacemi „Věříme, že tímto rozhodnutím včetně přesunutím Majálesu na pátek uděláme velký krok vpřed. Každý návštěvník je pro nás jedinečný a vážíme si ho, jenom díky vám se můžeme každý rok zlepšovat,“ ukončuje Žembová. 

Postupně se začíná rýsovat také doprovodný program, jehož první vlaštovkou je Majáles Warm Up, který proběhne 10. března v klubu Marley. Večerem tě budou provázet lámané beaty. Za gramce se postaví rakouské duo Dossa & Locuzeed, kterým bude krýt záda ostrostřelec N:Force – zakladatel NWND, člen Let It Roll a Break Art, jehož neurofunkový kalibr už rozcupoval nejednu party.

Chceš se dozvědět, jaká další jména se objeví za DnB a elektro scénou na Majálesu Ostrava 2017?, Neváhej a dojdi na Warm Up! Večer oznámíme všechny vystupující. U toho musíš být!

Vstupenky bude možno zakoupit na místě, s průkazem ISIC za 100 Kč, bez něj za 130 Kč. Cena je tedy lidová, studenti mají výhodu.

Již potvrzeni interpreti Majálesu Ostrava 2017: Wohnout, Zoči Voči, Paulie Garand, We on the moon, Rocky Leon, No Name, Dukla Vozovna, Mirai, Sto zvířat, Priest, Joe Hard, Mathias O’Zana, Invasion, Hlavkus, Namaas, Jake Haley

Předprodej vstupenek je již v plném proudu:
https://www.tickito.cz/cs/majales-ostrava-2017/
Jsou k dostání pouze online a jejich cena začíná od 150 Kč.

Zdroj: Organizátor