Zábavný park Šmolkovia Magický svet je otvorený už len do konca týždňa!

Najpopulárnejšie európske komiksové postavičky Šmolkovia sa v bratislavskom Sport Mall v Lamači už pol roka tešia veľkému obdivu. Ak ste tam ešte neboli, máte poslednú šancu! Šmolkovská dedinka je otvorená už len tento posledný týždeň do 1. septembra. A to aj počas štvrtkového štátneho sviatku!

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Jeho súčasťou je vnútorná zábavná zóna plná skákacích hradov, virtuálnej reality, atrakcií, koníkov a autíčok. Nedávno pribudol vonkajší lunapark a atrakcie pod holým nebom – bazén s lodičkami, trampolíny, detský autodrom, skákací hrad aj retiazkový kolotoč. 

„Neodkladajte návštevu Šmolkovského parku na poslednú chvíľu, pretože zábavný park je otvorený už len do nedele 1. septembra. Využite ešte poslednú možnosť stretnúť sa so Šmolkami, a užiť si vnútorné aj vonkajšie atrakcie. Zábavný park aj lunapark potom zatvoria svoje brány a následne sa presunú do svojej domoviny do Belgicka,“ vysvetlila  Zuzana Benediktová zo spoločnosti JVS Trade Group, usporiadateľa akcie.

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia je otvorený denne. Vo vonkajšej zóne je k dispozícii aj kaviareň s dobrou kávičkou, nápojmi a drobným občerstvením. Rodičia si môžu oddýchnuť a počkať na svoje ratolesti v oddychovej zóne.

„A ak nemáte program na štvrtkový štátny sviatok, radi vás privítame v otváracích hodinách od 10:00 do 19:00 hodiny,“ pozýva Zuzana Benediktová.

Šmolkovia – Magický svet prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Poslaním celého parku je inšpirovať deti k ochrane životného prostredia. Organizátor pripravil  vzdelávací program pre školské triedy. Deti sa zábavnou formou dozvedia o dôležitosti ochrany prírody, klimatickej zmene, ale aj podrobnosti o živote v našom lese. Vstupenky do Zábavno-vzdelávacieho parku Šmolkovia – Magický svet sú v predaji v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky informácie a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk

Zdroj – NK Factory
FOTO – JVS Trade