Zahraj si počas brnenskej klubovej noci Hrnem Brnem #5.

Brněnská klubová noc Hrnem Brnem je popáté za dveřmi. Uskuteční se v sobotu 4. dubna v brněnských klubech Melodka, Favál, Metro Music Bar, Mersey, Eleven a Fléda. Tentokrát organizátoři spojili své síly s týmem okolo hudebního portálu Fair Price Music a historicky poprvé připravili soutěž pro kapely o účast na této unikátní události.

Program páté klubové noci bude opět velmi pestrý. Část kapel byla vybrána týmem Fair Price Music, část si vybrali přímo dramaturgové jednotlivých zúčastněných klubů. Každý klub navíc přivítá ve svém programu jednu kapelu, kterou si zvolí přímo fanoušci. Hlasování bude probíhat od půlky března ve Facebookové události Hrnem Brnem.

HrnemBrnem_banner_1200x800_01

Kapely, které se chtějí do soutěže přihlásit, mají tuto možnost až do 15.3. Stačí mít profil na portálu Fair Price Music, chuť a schopnosti odehrát vystoupení v rámci brněnské klubové noci Hrnem Brnem #5. Všechny podrobnosti k účasti v soutěži a registrační formulář jsou k dispozici na: https://www.fairpricemusic.com/hrnembrnem5

Fair Price Music i Hrnem Brnem má podobnou myšlenku – přinášet fanouškům zajímavou kvalitní hudbu a podpořit kapely v jejich snažení, proto se nám tohle spojení od začátku líbí” říká Ondra Novák z týmu Fair Price Music. “Chceme pátý ročník Hrnem Brnem opět něčím oživit, proto jsme Fair Price Music s nápadem spolupráce oslovili. Hned následně nás pak napadla myšlenka soutěže, do které by se mohly přihlásit všechny kapely, které mají o účast na Hrnem Brnem zájem” dodává Jakub Bezděk, jeden z organizátorů klubové noci.

Fair Price Music – Portál Fair Price Music slouží hudebníkům a jejich fanouškům a podporovatelům. Je prostorem, kam hudebníci umisťují svá díla (svou hudbu) a sami stanovují  jejich cenu. Cílem Fair Price Music je podporovat hudbu a hudebníky všech žánrů a zaměření, zpřístupnit jejich díla fanouškům a chovat se na všechny strany přirozeně a ve všech ohledech fair.

Hrnem Brnem – Hrnem Brnem je multižánrový festival, který spojuje brněnské hudební kluby, jejichž dramaturgie se specializuje na živou produkci. V rámci jednotlivých edic synchronizují pro jeden večer všechny zúčastněné kluby svůj program a otevřou zdarma s cílem přiblížit živou hudbu široké veřejnosti. Společný program je podpořen speciálními autobusovými linkami, které zajišťují plynulý a pohodlný přesun návštěvníků mezi jednotlivými podniky. Jedné edice se účastní v průměru šest klubů, které dohromady hostí kolem dvaceti kapel a šesti DJs. Zájem veřejnosti, stejně tak jako účast, s každou edicí roste. Hrnem Brnem #4 konaného 25. 10. 2014 se zúčastnilo na 5000 návštěvníků, u páté edice očekáváme minimálně stejný výsledek. Festival probíhá ve dvou edicích ročně, ročník 2015 je již třetím v řadě.

11045388_955298821170405_1803412372931476794_n

Zdroj: Fair Price Music