Zahraničným headlinerom festivalu „Hip Hop Žije“ bude legendárny americký raper Rick Ross!

Organizátorom „Hip-Hop Žije“ sa podaril skutočne úžasný kúsok! Ako hlavný zahraničný headliner na festivale vystúpi legendárny americký raper Rick Ross. Hudobník bezpochyby patrí k najväčším hviezdam, aké Slovensko navštívili.

Zakladateľ hudobného vydavateľstva Maybach Music Group má na konte množstvo zásadných hitov, ktoré fanúšikovia hip-hopu dokonale poznajú. Rick Ross získal pseudonym podľa drogového bosa Freeway Ricky Rossa, no sám pomáhal bojovať proti zločinu a to aj spoluprácou s políciou. Stredoeurópsky unikát „Hip-Hop Žije“ každý rok prináša niečo nezabudnuteľné a organizátori veria, že tento ročník bude skutočnou topkou! Začne sa už 29-ho júna v Bratislave!

„Hip Hop Žije“ konečne zverejnil meno zahraničného headlinera a veru, oplatilo sa čakať. Na Slovensko mieri legendárny raper Rick Ross!

„Sme naozaj radi, že sme sa dohodli s manažérmi tohto fantastického hudobníka. Aj jeho účasťou sa môže tento ročník festivalu zaradiť k tým, na ktoré len tak nezabudneme. Rick Ross je skutočná americká legenda s kontroverznou minulosťou. Má síce pseudonym podľa drogového dílera, no ako sa ukázalo pred desiatimi rokmi počas jeho sporu s 50 Centom, jeho skutočná povaha je iná. Vtedy sa prevalilo, že spolupracoval s políciou,“ vraví jeden z organizátorov „Hip Hop Žije“ Boris Marhanský.

„Bol to zatiaľ najťažší booking. Ricka Rossa sa snažíme získať už tretí rok a tešíme sa, že to konečne vyšlo,“ dodáva spoluorganizátor festivalu Marián Baláž.

Festival tento rok prináša viacero noviniek. Definitívne potvrdzuje svoju pozíciu stredoeurópskeho unikátu a z tradičných miest sa rozširuje aj do Prahy! Fanúšikovia hip-hopu si určite prídu na svoje. Vystúpi slovenská a česká rapová špička, ale aj talentovaní začínajúci hudobníci.

„Veľmi sa tešíme z toho, že sa nám tento rok po prvý raz podarilo dohodnúť sa aj s Kalim, ktorého veľmi radi privítame na festivale. Samozrejme nebudú chýbať také stálice ako Rytmus, Majk Spirit, Separ, Ego, ale aj vynikajúca speváčka Sima. Stále sa snažíme náš festival vylepšovať. Fanúšikom môžeme sľúbiť skvelé vystúpenia, sprievodné podujatia a servis,“ uzatvára ďalší spoluorganizátor festivalu Marko Šebesta.

„Hip-Hop Žije“ začínal pred piatimi rokmi ako menší festival, no odvtedy sa rozrástol na podujatie úctyhodných rozmerov. Tento rok zavíta až do piatich miest, medzi nimi po prvý raz aj do Prahy. Celé to vypukne na Zlatých pieskoch v Bratislave 29-ho júna. Lístky sa predávajú v sieti Ticketportal (bit.ly/HHŽ2018-predpredajBratislava; bit.ly/HHŽ2018-předprodejPraha; bit.ly/HHŽ2018-predpredajDomaša; bit.ly/HHŽ2018-predpredajDuchonka; bit.ly/HHŽ2018-předprodejOstrava).

Hip-Hop Žije 2018

Bratislava 29.6.-01.07.2018
Praha 28.07.2018
Domaša 03.08.-05.08.2018
Duchonka 17.08.-19.08.2018
Ostrava 01.09.2018

Zdroj: TS