zakázanÝovoce zverejnilo cover a termín novej dosky!

Punk rocková kapela zakázanÝovoce odtajnila první informace o nové desce, kterou v tìchto dnech připravuje. Album se bude jmenovat Život se Tì neptá a vyjde začátkem února 2012.

Dohled nad natáčením čtvrté řadové desky bude mít jeden z nejvyhledávanìjších zvukových inženýrù a producentù Ecson Waldes, který je taktéž majitelem studia Biotech. Album by mìlo být dokončeno koncem ledna, kdy zároveň s postprodukčními pracemi vypukne natáčení nového videoklipu k zatím nezveřejnìné skladbì z tohoto alba. Klip bude v režii osvìdčeného Allana Šuberta, který kapele natočil úspìšný videoklip k písni Pornostár.

Datum vydání nového alba bude 10. února 2012. V ten den totiž vypukne rozsáhlé třímìsíční Final tour 2012 s punk rockovou legendou Totální Nasazení, které bude čítat víc jak dvacet zastávek v Čechách, na Moravì i na Slovensku. Křest desky se uskuteční v pražském Rock Café 21. března 2012.

Vydávající agentura Alfedus music připravila pro nejvìtší fanoušky CD v předprodeji za zvýhodnìnou cenu 99,- Kč. Cena po vydání CD bude o sto korun vyšší. Objednávat lze na agenturním e-shopu https://eshop.alfedusmusic.cz/zakazanyovoce.

https://www.zakazanyovoce.cz
https://www.alfedusmusic.cz

Zakazneovoce

Zdroj: MANAGEMENT ZAKÁZANÝ OVOCE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET