Zamávajte škole s Medial Banana už tento štvrtok v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Skončili ste s vysokou a čaká na vás státie na úrade práce, sociálna poisťovňa vám nechce podpísať papier a 40ty pohovor na skladníka v Tescu sa vám zase nepodaril?

Nevadí, zakývajte s nami škole a privítajte ťažkosti života na absolventskej party MagisTri Dva Jedna. Okrem slovenskej superreggae kapely Medial Banana sa o party like there is no tomorrow postará Fayah Soundsystem, Selecta Cifiman, Oný a Baša Števulová.

Medial Banana je značka, ktorá začiatok svojho pôsobenia na scéne datuje do roku 2009, kedy sa stretli hudobníci z viacerých sfér so spoločným záujmom ukázať slovenskému poslucháčovi jamajský štýl reggae pretkaný prvkami hip-hopu, dancehallu či dokonca jazzu a funku. Odvtedy ste mohli zažiť ich nadupané live koncerty po celom československu, kde si získali pomerne veľa fanušíkov.

Jadro skupiny tvorí dvojica vokalistov Poky a Erik, ktorých na bicie dopĺňa Boris, na gitare im riffuje Peťo, na base Maťo a ostatný člen kapely Lukáš, vďaka ktorému majú aj reggae tóny tú správnu klávesovú atmosféru. Medial Banana znamená niečo ako obyčajný banán, čo symbolizuje, že chalani sa na nič nehrajú, a to že reggae je na slovensku celkom exotické. Aj vďaka ich vystúpeniu bude mať absolventská party tú správnu atmosféru.

https://youtu.be/H4Zkk7Bwf1I

Nu Spirit Club
Entry 3€
Happy hours all night long
Medial Banana live
Fayah Soundsystem
Selecta Cifiman
Oný
Basa Stevulova

magistri

Zdroj: Nu Spirit