Zaži vďaka ABSOLUT pražský koncert Swedish House Mafia!

Megaúspešná housová formácia Swedish House Mafia ohlásila svoju úplne poslednú koncertnú šnúru. Zapoj sa do súťaže s hlavným sponzorom vodkou ABSOLUT a uži si spolu s priateľmi najlepšiu tanečnú párty tejto zimy 29. novembra v Prahe!

Vynikajúca správa pre milovníkov kvalitnej vodky a dobrej tanečnej hudby – značka ABSOLUT ako hlavný sponzor posledného turné švédskej skupiny Swedish House Mafia pripravila exkluzívnu súťaž o lístky na blížiaci sa koncert v neďalekej Prahe. O viac ako 15 horúcich VIP vstupeniek sa súťaží predovšetkým v špeciálnej aplikácii na facebookovej stránke ABSOLUT, niekoľko lístkov však od môžete získať aj v partnerskej súťaži Fun rádia. Víťazní šťastlivci sa tak vďaka ABSOLUT môžu tešiť na jedinečný koncertný zážitok 29. novembra v Prahe. „Špičková tanečná hudba a originálne drinky idú ruka v ruke, preto sa tešíme, že na koncertoch SHM dotvorí ABSOLUT po celom svete atmosféru pre viac ako 500.000 ľudí. Slovenskí fanúšikovia by si určite nemali nechať ujsť našu súťaž,“ pozýva Lenka Bačková, brand manager značky ABSOLUT.

Záverečné turné Swedish House Mafia pod názvom One Last Tour však nie je prvým spojením svetoznámej švédskej vodky so skupinou, ktorá valcuje európske aj svetové hitparády. Kreatívna spolupráca ABSOLUT a Swedish House Mafia totiž už v marci tohto roka zrodila singel Greyhound, ktorý je inšpirovaný práve rovnomenným drinkom z dielne ABSOLUT a klip k nemu sa aktuálne môže pochváliť viac ako dvadsiatimi piatimi miliónmi prehratiami online. Práve toto hudobné video bude kľúčom k výhre lístkov na koncert. Ak ste ho teda ešte nevideli, zamierte to napraviť hneď teraz priamo do súťažnej aplikácie na fanpage https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia!

Zdroj: MCC