Zažij dnb smršť s Pixiem na Stormness již 03.12.

Ve spolupráci s Drumbassterds.cz crew vás pražský Storm Club zve na oficiální warm up Earthquake party, který se odehraje už tuto sobotu a vévodit mu bude samotný mistr dnb Pixie. Pro ty, co ještě nezažili toto zemětřesení, podotýkáme, že Earthquake je pravidelný mejdan ve Stormu, který spojuje oblíbený NeuroFunk a Jump-Up do jedné exkluzivní noci. A tahle bude stát za to! 

 LINE UP 

PIXIE (Let it Roll, T2B)
Shmidoo (Hoofbeats, Futture Sickness rec.)
PMDR (Drumbassterds, Mäsokombinát)
Feela (Drumbassterds)
Runky (Liquid dnb)
Infract

◥ START 21:00 | END 06:00 ◤

Vstup na akci je 50 Kč do 22:00, poté za 90 Kč. 
Do 02/12 můžete soutěžit o volné vstupy a konzumaci na akci v této soutěži na Facebooku.  
Více informací naleznete na Facebook události

——————————————————————————————————————————————-

DJ Pixie, představitel pražského soundsystému T2B a Let it Roll, se za gramofony postavil poprvé před 12 lety. Zpočátku se věnoval technu, které později vyměnil za zlomené beaty. Své první dnb vinyly měl ve své sbírce již v roce 2002. Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy a z jeho vystoupení je cítit velká energie. Jeho sety mají spád a jsou nabité peckami, které nechají jen málokterého návštěvníka party v klidu. Není proto divu, že byl právě on 7x zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku a 2x se umístil na 3. místě.

Shmidoo je rodák z Frýdku-Místku obsluhující těžkotonážní dělo o kadenci 175 bpm a víc, který se mimo odstřelovaní bezbranných civilistů stará o vlastní výrobu munice o kalibru minimálně 90 árkórů, jež již otestovali bratři ve zbrani z Future Sickness recordings, Harder & Louder Recordings a Forbidden Society Recordings. Do své hlavně zběsile láduje munici borců jako Gancher & Ruin, Cooh, Hallucinator, Dkaos, Fragz a dalších.

DJ PMDR pochází z Bratislavy a svůj první kontakt s djingem zažil v roce 2013, kdy pořádal vlastní akci v Nu Spirit baru v Bratislavě. Akce se povedla, a tak se rozhodl pokračovat dál. V létě 2014 se přestěhoval do Prahy, kde získal více zkušeností a přešel na hraní ze tří playerů. Přelomový byl pro DJ PmDr začátek roku 2016, kdy aktivně začíná hrát pod slovenskou crew Masokombinát a taky pod pražskou crew Drumbassterds. V jeho setech převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry dnb inspirovaná labely jako sou Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz.

Feela si své první gramofony pořídil v roce 2007 a od té doby trénuje, jak jen to jde.  Už o rok později pořádá párty s Reprospekt crew po menších klubech v Praze a roku 2014 se připojil k Drumbassterds crew. Nejvíce ho baví míchat melodický drum&bass s neurem a občas ho chytne chuť rozpoutat peklo na parketu pomocí všech čtyř kanálů. 

Tyto DJs supportují Runky, pražský Dj a zástupce Liquid Drum and Bass crew, a DJ Infract

stormness_earthquake-warmup_flyer

Zdroj: Storm club