Zažite v bratislavskom Duplexe futuristickú párty v štýle ABSOLUT GREYHOUND!

Elektrizujúci rytmus najlepšej tanečnej hudby, extravagantná atmosféra sveta z videoklipu Greyhound, množstvo darčekov a atrakcií – no najmä ľudia baviaci sa na zďaleka najštýlovejšej akcii tejto jari. Tak bude vyzerať ABSOLUT GREYHOUND PARTY už 27. apríla v bratislavskom Duplexe. Nenechajte si ju ujsť!

Všetko sa začalo kreatívnou spoluprácou vodky ABSOLUT so svetoznámym housovým triom Swedish House Mafia, z ktorej sa zrodil tanečný megahit Greyhound. Ten doslova zvalcoval európske hitparády a na videoplatforme Youtube s futuristickým videoklipom dodnes nazbieral viac ako 30 miliónov videní. Teraz môžete do výstredného sveta Greyhound vstúpiť aj vy. Nielen postavy z klipu sa totiž o neopakovateľný zážitok postarajú už 27. apríla na ABSOLUT GREYHOUND PARTY v bratislavskom Duplexe!

Čaká na vás aj originálny zážitkový fotokútik, možnosť získať odmenu za každý objednaný kokteil či príležitosť zapojiť sa do online súťaže o jedinečné Greyhound slúchadlá. Chýbať nebude ani známy osviežujúci drink ABSOLUT Greyhound. Príďte sa zabaviť naozaj vo veľkom štýle a už na druhý deň môžete s priateľmi na nezabudnuteľnú párty spomínať s fotografiami na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia!

Zdroj: Media & Communication Consulting, spol.s r.o.