Zážitok pre každého pod Beckovským hradom

Leto sa nám rozbehlo rýchlejšie, ako dieťa do nafukovacieho hradu. Chceli by ste tie vaše do nejakého vziať? Alebo hľadáte festival plný populárnej slovenskej hudby? Alebo skôr patríte medzi tých ľudí, ktorí obdivujú históriu a ručné práce? Nech už ste odpovedali akokoľvek, 13. – 15. júla 2018 si v obci Beckov pri Trenčíne určite nájdete to svoje.

Beckovské Slávnosti otvárajú svoje brány tisíckam návštevníkov už dvadsiaty raz. Dvadsať rokov skvelej zábavy, nezabudnuteľných zážitkov, nových priateľstiev a výbornej atmosféry. Na čo sa môžete tešiť tento rok?

Neodmysliteľnou súčasťou Beckovských Slávností sú, samozrejme, rekonštrukcie stredovekých bitiek, mučiareň, lukostrelecký a šermiarky turnaj. O túto časť programu sa tento rok postarajú skúsení Rytieri Hector. Na historických hrách nemôže chýbať aj pravý dobový jarmok, na ktorom nájdete produkty z rúk šikovných majstrov a kupcov zo širokého okolia. Rovnako sa môžete tešiť aj na skutočné hody. Pochutiny a moky budú rozvoniavať až do okolitých obcí.

Beckovské Slávnosti myslia na celé rodiny. Aj tento rok sa môžu vaše ratolesti tešiť na obrovské nafukovacie kráľovstvo a Freudenberg detskú zónu. Že sa im nepáčia hrady? Tým nafukovacím určite neodolajú.

Súčasťou Beckovských Slávností je aj obľúbená diskusná aréna, v ktorej sa môžete tešiť na zaujímavé prednášky a divadelné vystúpenia. Nudiť sa určite nebudete ani na súťaži Vidlomet – turnaji v hode vidlami do diaľky, ktorý každý rok priláka viac a viac súťažiacich.

Samozrejmosťou je bohatý hudobný program pre mladých aj starých. Pankáči Iné Kafé, pohodový Hex, zábavné Slniečko, energickí Kandráčovci a ďalší sa vystriedajú na pódiu so spevákmi ako Robo Grigorov, Miro Jaroš či Martin Harich.

V Beckove to tento rok opäť ožije vo veľkom štýle. Ak sa na Slávnosti tešíte, nezabudnite si kúpiť lístky v predpredaji v sieti Ticketportal.

Tešíme sa na vás!

Viac info na: https://www.facebook.com/BeckovskeSlavnosti/
Predpredaj lístkov: https://www.ticketportal.sk/Event/Beckovske_Slavnosti_2018

Zdroj: TS