Zemětřesení ve Stormu pokračuje! Earthquake #3 už tento pátek.

Třetí díl oblíbené noci Earthquake se bude nést ve stylu PmdR B-Day Party. Pozvání přijali DJs a producenti z celé Evropy. Můžete se těšit na noc plnou našlapaného dnb! O 2nd stage se postará další oslavenec Infract, který si pozval deepovou elitu na čele s Tom Smallem.

Nekompromisní a hlasitý – to je synonymum pro ikonické medvědí logo, které je spojováno s DJem Akovem. Akov je vycházející hvězda neurofunkové scény aktuálně působící pod nahrávacími společnostmi Neurofunkgrid, Mindtech Records a Mayan Audio. V jeho setech sice nejčastěji uslyšíte neurofunk, nicméně nikdy není otrokem trendu, a tak od něj můžete očekávat vždy agresivní, ale osvěžující energii.

Dalšími zahraničními DJi, na které se můžete tuto noc těšit, jsou James Marvel původem z Bruselu, který za mix pultem díky svému širokému rozsahu žánrů od neurofunku po deep liquid vždy překvapí všechny milovníky dnb; britská dua Volatile Cycle působící např. pod labelem Neurofunkgrid & Flexxa – taktéž britské DJ/producentské duo z Londýna, které exklusivně působí pod Digital 101 Recordings. Posledním zahraničním projektem jsou rakouští neurofunkoví kluci Thomas a René, známí jako TR Tactics.

Celým večerem bude provázet Lifesize MC a samozřejmě vás čeká ten nejkvalitnější CZ support v čele s A-Crayem, Drumbassterds.cz Crew a spoustou dalších! 

 LINE UP 

Main Stage:
AKOV (UK)
James Marvel (BE)
Volatile Cycle (UK)
Flexxa (UK)
TR Tactics (AT)
A-Cray
Drumbassterds.cz Crew 
(Volume PlusPmdRHOUBASSFeela,Skáčko, LIFESIZE MC)
Zakilo
Mouzl
Koma (N:FORCE & Thiew)
Spill
Frostbite
EXORTT
Nerph
Noisvizion
HOSTED BY Lifesize MC (UK)

Second Stage (Infract B-day stage):
Tom SMall (CZ)
Membrain
Fallen Gemini b2b Lee Meow
CYBi
D:leet
Runky
Infract

◥ START 22:00 | KONEC 07:00 ◤

VSTUP
Předprodej 80 Kč (+ poplatek)
Na místě 100 Kč do 23:00, poté 130 Kč

Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm club