Zhodnotenie akcie Let It Roll Winter 2013 Czech a pozvánka na letný festival!

Skvělá atmosféra je právě to, co z pohledu zúčastněných nejlépe vystihuje letošní halovou akci Let It Roll Winter 2013. Na třech pódiích vystoupila dvacítka zahraničních účinkujících a do prostorů pražského Výstaviště dorazilo užít si nezapomenutelný večer několik tisíc návštěvníků.

Únorová verze letního festivalu Let It Roll je každoročně událostí zimy pro všechny příznivce elektronické hudby, zejména drumandbassu a dubstepu. Akce je také velmi oblíbená i u samotných zahraničních producentů a DJs, kteří na ní vystupují. „Většina zahraničních účinkujících byla opět nadšená z reakcí návštěvníků na jejich sety a velmi vychvalovali české publikum. Mnohokrát zaznělo, že český „crowd“ je absolutně „amazing“!“ popisuje Kryštof Benca, artist manager.

Halová akce takového rozměru je velmi složitá na organizaci, ale dle reakcí návštěvníků na sociálních sítích, nebylo po organizační stránce letošnímu ročníku co vytknout. „Jsme rádi, že po loňských problémech se šatnou se nám podařilo tento neduh odstranit. Osvědčilo se také několik vylepšení areálu: zastřešené sezení před halou a celkové navýšení počtu sezení, zvětšený a vytápěný VIP stan a opětovné navýšený počtu WC.“, vysvětluje promotér Zdeněk Souček.

Ihned po zimním Let It Roll Winter byl oznámen termín a místo konání letního festivalu Let It Roll. Po pěti letech, kdy se vždy konal ve Starých Ždánicích na Pardubicku, festival čeká stěhování do prostoru bývalých kasáren v Benešově. Důvodem přesunu je, že nové místo nabídne návštěvníkům více pohodlí, než předešla lokace.  Mezi hlavní zlepšení má patřit koncentrace campu a parkoviště přímo u areálu festivalu, vyšší kapacita a lepší povrch v případě nepřízně počasí.

Letní festival se koná 2. a 3. srpna 2013. Předprodej vstupenek je již zahájen v síti Ticketportal.

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/608093932537849/
Link na předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1275894

LET IT ROLL OPEN AIR 2013
Termín festivalu: 2. – 3. 8. 2013
BENEŠOV, Prostory bývalých kasáren

6. ročník největšího elektronického festivalu v ČR

Zdroj: LiR