Získaj gitaru Jack Daniel´s . Veľká americká párty Jack Daniel´s už v sobotu!

Oslava 162.narodenín Jacka Daniela vyvrcholí sobotňajšou americkou párty vo veľkom štýle v bratislavskej Inchebe. Jackovi Danielovi prídu gratulovať nielen obľúbené slovenské skupiny a známi herci, ale aj niekoľko tisíc fanúšikov kvalitnej whiskey. Jeden z nich si odnesie špeciálny darček, elektrickú gitaru Jack Daniel.

„Je to originálna brandovaná gitara z Ameriky, ktorá sa vyrába pre fanúšikov whiskey Jack Daniel´s. Podpíšu ju všetci účinkujúci a pokrstia priamo na pódiu,“ upresňuje Martin Frimmer, ktorý je zástupcom značky Jack Daniel´s na Slovensku. Pri vstupe na podujatie dostane každý návštevník tombolový lístok, ktorý si má uchovať. Jedného z nich totiž vyžrebujú počas večera a ten získa túto jedinečnú gitaru.

Prečo gitara? Jedinečná whiskey Jack Daniel´s podporuje už takmer dve storočia hudobníkov po celom svete. Na Slovensku sa tento rok uskutočnil prvý ročník súťaže pre mladé rockové kapely Jack Music Štart, v lete sa Jack Daniel zastavil aj so svojim truckom na veľkých rockových festivaloch po celej Európe a zavítal aj do Prešova na Dobrý Festival, kde sa stretol s veľkým ohlasom.

V sobotu 29.septembra prídu Jackovi Danielovi gratulovať IMT Smile, Katarína Knechtová, Hex, Le Payaco, The Cellmates, Aimee, Michal Hudák, Ady Hajdu, Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Maroš Kramár, Jozef Vajda a Peter Šimun. Tešiť sa môžete aj na americké autá značky Mustang a legendárne motorky Harley-Davidson. Lístky na bratislavský koncert sú dostupné v sieti Ticketportal.

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér podujatia
Foto: archív JD