Zmeny v zostave! DispersE a Collision mieria na Brutal Assault!

K naší nelibosti musíme oznámit, že z letošní sestavy Brutal Assaultu vypadly dvě kapely.

Prvním jménem jsou američtí progresivní deathmetalisté Born of Osiris, kteří posunuli plánované turné na letošní podzim. Částečnou útěchou snad může být fakt, že do Česka zavítají na klubovou show.

Australští grindeři King Parrot se pro změnu zdrželi ve studiu s novou deskou, proto letos nestihnou žádné festivaly. Jsme rádi, že jako náhradu vám můžeme nabídnout polské DispersE, jednu z nejslibnějších kapel progresivního žánru, a nizozemskou grindcore/hardcore mašinu Collision.

Takhle sypal Frost s 1349 (Official) na BA loni (trvalo to roky spojit tyhle dvě veličiny na festivalu dohromady).. a když je řeč o prvotřídním black metalu, letos se nám ho sešlo peklem požehnaně.. nejenom, že u nás budou hrát vracející se Master’s Hammer a Emperor official (se speciálním setem k „Anthems..“), mmj. budou na Brutalu debutovat Batushka, Wolves In The Throne Room a Helheim, The True Mayhem budou hrát celé „De Mysteriis..“, taky se dostane na oslavu 30 let ROOT, návrat Tsjuder a Samael na naše pódia a představení nové show Rotting Christ… Není divu, že se letos blížíme vyprodání v předprodeji!

Zdroj: Obscure Promotion