Známy big band ako doprovod sexi burlesque tanečníc Bratislavský Luna Bar bude dejiskom šou, aká tu nebola.

Decentné vystúpenie, v ktorom paradoxne nechýba nahota, ženská rafinovanosť, prvky zvádzania, sex appeal, ale ani poriadna dávka nadsázky, humoru, noblesy a pre niekoho i nostalgie. Presne týmito slovami možno opísať šou, vo svete známu ako burlesque.

Bratislavský Luna Bar si posledný májový večer pripomenie noblesu a vintage štýl, príznačný pre kabaretné bary new yorského okázalého nočného života. Ten sa stal rokmi synonymom pútavej a zvodnej šou plnej sexi tanečníc, originálnej scény, okúzľujúcich kostýmov, rekvizít i chytľavého hudobného sprievodu. Zmyselnosťou nabité predstavenie rozohreje plameň túžby či zvedavosti v srdci každého diváka, a tak je už vopred zárukou nevšedného umeleckého, a najmä nezabudnuteľného zážitku.

Zažite burlesque na vlastné oči

Lotta Love a Lady Vivian. Pod týmito umeleckými menami sa skrývajú dve nádherné burlesque tanečnice, pre ktoré je burlesque už roky doslova srdcovou záležitosťou. A práve dvojicu krások sme požiadali, aby nám vysvetlili tento, pre niekoho stále neznámy pojem: „Burlesque spája rôzne štýly zábavy pre dospelých, a preto si v ňom dokáže každý nájsť to svoje. Toto nádherné umenie zvádzania a budovania túžby upúta všetkých ľudí s otvorenou mysľou. Burlesque je totiž vizuálne krásny a príťažlivý štýl, ktorý bez najmenšieho zaváhania pohladí nielen zrakové zmysly, ale i dušu. Svojou atmosférou nadchne každého.“ 

Hoci k burlesque patrí zvádzanie a aj odhalené telo, nemýľte si ho so striptízom. Dráždenie a vtipkovanie je tu síce povolené, avšak cielené odhaľovanie ženských partií v šou tohto druhu nehľadajte.

Swingless Jazz Ensemble (2018) Foto: Zdenko Hanout

Orchestrálny hudobný doprovod

Známy Big Band Swingless Jazz Ensemble sa už 31.5. zmení na jazzový hudobný sprievod dvoch sexi tanečníc, ktoré nepochybne predvedú vystúpenie na svetovej úrovni, plné emócií, ladných pohybov a umenia zvádzania. Ako priznáva Lotta Love, v sprievode živej hudby divákom zatancujú vôbec po prvý raz: „Fungujeme už štyri roky a dostali sme sa do štádia, keď vystupujeme po celom svete a nadväzujeme neustále nové spolupráce. Tie nás posúvajú vpred, a týmto spôsobom vznikol i nápad spojiť naše burlesque vystúpenie so živou hudbou. Bude to niečo celkom nové. Niečo, čo doposiaľ nik nevidel. Predstavte si dvadsaťčlenný orchester, trúbky, saxofón, klavír a ďalšie nástroje pravého swingového orchestra …  aj to je dôvod, prečo si tento zážitok nenechať ujsť. Kto vie, či sa ešte niekedy zopakuje.“ Nabáda ľudí k účasti na blížiacom sa večery drobná červenovláska.

S hviezdnym sprievodom

Hudbu známeho big bandu Swingless Jazz Ensemble poznajú všetky generácie. Kapela funguje ako zoskupenie hudobníkov z oblasti hudobného školstva, ale tiež študentov hudby a muzikantov. Počas vystúpení vedia dav roztancovať desiatkami rokov starších skladieb v ich vlastnej, originálnej úprave. K umelcom, s ktorými si orchester Swingless Jazz Ensemble už v minulosti zahral, patria napríklad v súčasnosti jedna z najvychytenejších jazzových speváčok žijúca v Amerike Hanka Gregušová, Lucia Lužinská, kapela Billy Barman, spevák Lasky zo skupiny Para či jazzový gitarista Boris Čellár.

Diváci sa tak môžu tešiť na skutočnú atmosféru ďalekého New Yorku, a to priamo v bratislavskom Luna Bare. Ukončite mesiac máj štýlovo, nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a pridajte sa k miliónom fanúšikov burlesque po celom svete. Vďaka bohatým skúsenostiam našich vzrušujúcich a scestovaných tanečníc zažijete predstavenie naplnené eleganciou a príťažlivosťou, ba čo viac – ako vystrihnuté zo strieborného plátna.

Michelle Kristová z agentúry Stella Production

Swingless Jazz Ensemble (2018) Foto: Zdenko Hanout

Informácia o predpredaji vstupeniek: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/boo-bap-show-swingless-jazz-ensemble-bratislava-burlesque/
Viac informácii o Swingless Jazz Ensemble sa dozviete TU
Viac informácii o Bratislava Burlesque sa dozviete TU
FB event The Boo – Bap Show

Zdroj: TS
Foto: Viktória Akbariová, Zdenko Hanout