Zoči Voči hlásia prvý vypredaný koncert turné!

Skupiny Zoči Voči v tomto období vydáva svoj akustický album s názvom Audioheroín a naozaj to vyzerá tak, že jej fanúšikovia ostali na ňom závislí. Demonštruje to aj obrovský záujem o pripravované turné po sieti multikín.

Chalani sa rozhodli svoj nový album predstavovať fanúšikom postupne a doteraz im „nadávkovali“ 3 piesne. Kedy a ako prídu ďalšie však skupina tají. K pripravovanému CD Zoči Voči vyrážajú na jedinečné taktiež akustické turné, ktoré sa bude konať v šiestich mestách v rámci sieti kín na celom Slovensku. Siedmy, extra, bude výnimočný tým, že v bratislavskom klube Ateliér Babylon chalani pokrstia novinku „Audioheroín“.

Predpredaj na toto turné rastie od jeho spustenia raketovým tempom. Koncert v Nitre je už týždeň vypredaný a po VIP vstupenkách sa v Bratislave len tak zaprášilo. Sme veľmi radi, že majú ľudia o toto jedinečné turné záujem, niečo podobné sa už v našich končinách tak ľahko nezopakuje.“ Vyjadrila sa Sylvia Žovincová – riaditeľka agentúry DUNA, organizujúcej turné skupiny Zoči Voči.

cover ZV cinemax tour

Zdroj: Agentúra DUNA