Zoči Voči oslavuje leto uleteným klipom.

Kapela Zoči Voči už tradične s príchodom letných festivalov ponúka fanúšikom singel, ktorý doslova dýcha atmosférou horúcich nocí.

Rocková štvorica Zoči Voči pred tromi rokmi prekvapila letným songom Čerešne a najmä parodickým klipom k nemu.  Skutočnosť, že chalani majú stále zmysel pre humor a neboja sa zasmiať sa aj na vlastný účet, potvrdzuje novinka s názvom Noc je mladá. „Je to typický letný song, ktorý nerieši žiadne vážne témy nášho života, skôr naopak, nabáda poslucháčov na zábavu a na to, aby si leto dosýta užli,“ hovorí líder Zoči Voči Michal Žitňanský. Jeho kolegovia si na nahrávanie songu Noc je mladá zavolali aj výpomoc – dychovú sekciu z kapely Smola a hrušky. „S chalanmi zo Smola a hrušky sa poznáme dlhé roky, na mnohých letných festivaloch sa stretávame a takáto spolupráca je nám blízka. Už pri songu Milión ciest sme do klipu zlanárili kolegov z iných kapiel. Sme za spájanie sa a nie rozdeľovanie,“ dodáva bubeník Zoči Voči Vlado Kovár.

Text a hudbu do novinky Zoči Voči Noc je mladá zložil jej líder Michal Žitňanský. Zaujímavý animovaný klip vznikol pod taktovkou dua Miroslav Čirka a Jozef Vilhan z Randal Group Production.

Kapela Zoči Voči má nabitý letný program, užiť si ju môžete aj na najväčšom slovenskom festivale Topfest, kde vystúpi 1.7.2017. Na vlastné oči tak uvidíte, ako si hlavnú myšlienku novinky Zoči Voči zobral za svoje gitarista Juraj Štefánik. Noc v tomto štýle u neho skončila roztrhnutými šľachami v kolene, ktoré si vyžiadajú 4 až 5-týždňovú ozdobu na jeho nohe. Zvyšok kapely si teda bude počas leta testovať svoje bicepsy, keď ho bude na stage nosiť na rukách.

Zdroj: NK