Zomrela britská speváčka Amy Winehouse!

Tragickú správu o smrti speváčky Amy Winehouse zverejnil portál Daily Mail. Polícia zatiaľ nevie čo bolo príčinou jej smrti. Speváčka sa vraj objavila tento týždeň na festivale ITunes.

Speváčka zomrela vo veku 27 rokov, v minulosti mala problémy s drogami. Amy Winehouse našla màtvu privolaná záchranka. Speváčku sa žiaľ už nepodarilo zachrániť. Polícia potvrdila, že záchranári vyhlásili za màtvu 27-ročnú ženu na adrese Camden Square NW1. Príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Speváčku mohli zabiť drogy alebo alkohol.

Minulý mesiac zrušila niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy celé európske turné. Amy svojou smrťou sa stala v poradí ďaľšou speváčkou, ktorá zomrela ako 27-ročná. Pred ňou to boli legendy ako Jimi Hendrix, Janis Joplin, Curt Kobain a Jim Morrison.

Amy Jade Winehouse (* 14. september 1983 – † 23. júl 2011, Londýn, Anglicko) bola britská jazzová, soulová a R&B speváčka. Jej debutový album Frank, ktorý vyšiel v roku 2003 sa stal veľmi populárnym. Pomohol tomu hlavne pilotná pieseň „Stronger than Me“. Celosvetového úspechu sa ale dočkala až s druhým albumom Back to Black, ktorý vyšiel v roku 2006 a pochádza z neho úspešná pieseň „Rehab“.V sobotu 23.júla bola nájdená màtva vo svojom dome v Londýne. Príčina smrti zatiaľ nebola oznámená.

Zdroj: Redakcia GREGI.NET Daily Mail, bbc.co.uk, idnes.cz, wikipedia
Publikoval: Redakcia GREGI.NET