Zpěvačka bae vydává debutový singl Lies o randění v dnešní době. S finalizací jí pomáhali sledující na TikToku

Nový talent české pop music, zpěvačka bae přichází s prvním singlem pod záštitou Universal Music. Nadějná milovnice hudby, marketingu a módy, Barbora Ničová, ve svém debutu Lies vypráví o komplikovanosti partnerských vztahů v moderní době, kdy se lidé bojí závazků.  „Lies je o tom, že jsi smířená s tím, že tohle není vztah, ale jen taková hra,“ začíná s vyprávěním bae, která má zkušenosti s vystupováním v kapele i sboru. K cestě na sólovou dráhu jí pomohla platforma TikTok, kam začala přidávat části svých písní a s pomocí sledujících je dokončila. Nyní podepsala exkluzivní spolupráci s labelem a společně vydávají první singl i videoklip Lies.

Právě na videiích na TikToku nasbírala bae už statisíce zhlédnutí. Sledující jí singl Lies dokonce pomáhali složit a volali po vydání oficiální verze na streamovacích platformách. „Song je o tzv. situationshipu, kdy nejste pár, ale zároveň si nejste jedno. Je to takový vztah bez závazků. Počítáš s tím, že nejsi jediná, se kterou se ten člověk vídá a asi i tušíš, že z tohohle vztah jen tak nebude,“ vysvětluje bae, která se netají tím, že song vychází z osobních zkušeností.

Chytlavý singl doplňuje videoklip, který je ve stylu behind the scenes z focení titulky časopisu v hotelovém pokoji. O snímek se postaral tým Butterfly Kids, který má na kontě spolupráci se jmény jako je Ben Cristovao, Pam Rabbit nebo Adam Mišík. „Natáčení klipu bylo naprosto skvělé. Butterfly Kids jsou extrémně šikovní, postarali se o každej detail na setu,“ pochvaluje si spolupráci bae.  „Celé natáčení bylo v přátelském duchu a po celou dobu jsem dostávala obrovskej support jak od Butterfly Kids, tak od celého Universal Music týmu, což mě strašně uklidnilo a zároveň mi to dodalo trochu sebedůvěry,“ vzpomíná na své první natáčení. Jak zpěvaččin debut dopadl se můžete přesvědčit už nyní na všech streamingových platformách a dnes večer také na YouTube.

bae – Lies
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/
www.tiktok.com/@baecotije

TS