Zpěvák Pavel Horejš představil svůj druhý videoklip, který věnuje své bývalé přítelkyni.

Čtyřiadvacetiletý zpěvák Pavel Horejš na sebe upozornil na konci července letošního roku, kdy vydal svůj debutový kontroverzní videoklip k písničce Souznění, ve kterém jej podpořila celá řada známých tváří jako například Sandra Nováková, Jana Bernášková, Pavel Novotný, Jan Antonín Duchoslav, Leona Šenková, Radek John, Bára Fišerová, česká aktivistka Eva Zahradníčková a mnoho dalších.

ph-0006

Nyní sušický zpěvák a čerstvý učitel na základní škole představuje svůj druhý videoklip k písničce Stíny vestibulu, který je originálně zpracován do lyric videa a natáčel se na nádherném barokním zámku Lnáře z roku 1685. Text celé písničky je zároveň osobním vzkazem dnes již jeho bývalé partnerce.

„Hned od první chvíle jsem věděl, že ta písnička bude mít potenciál. Psal jsem ji od srdce, tak, jak jsem to tehdy cítil. Myslím, že tak je to vždy nejlepší. S kluky z kapely jsme to pak dotáhli do finální podoby a vzniklo z toho to, co vzniklo. Její natáčení probíhalo vcelku hladce, a když mi pak přišla z pražského Biotechu finální verze, byl jsem nadšený,“ neskrývá své pocity Horejš.

O natočení i sestříhání lyric videa se postaral talentovaný Lukáš Balcárek z kapely Light & Love, který podobná originální videa natáčí například také pro Voxela či Mirai.

„Pro natočení klipu jsme se rozhodli oslovit mladého, leč zkušeného filmaře Lukáše Balcárka, za kterého mluví především jeho skvělá práce. Rozhodli jsme se pro formu lyric videa, jelikož takové video ještě nemáme a myslím, že dnes jsou tato videa poměrně oblíbená. Samotné natáčení bylo suprové, nádherné prostory zámku Lnáře a pohodová atmosféra,“ pochvaluje si Pavel Horejš.

ph-0013

Zdroj: Robin Suchánek