Zremixuj Purist a vyhraj Ableton Push!

Zabav sa, zmeň, zmiešaj a navar Puristom novú verziu singla Tomorrow’s Life. Koncom minulého roka vydali Purist svoj debut ‘Colourful Noise’, ktorý nahrávali v špičkových Red Bull Studios v Kodani. Teraz kapela pripravila medzinárodnú remix súťaž k ich singlu ‘Tomorrow’s Life’.

Tomorrow’s Life má catchy synthové linky s veľkým tanečným potenciálom, ktoré sú ako stvorené na remixovanie.

Zabav sa, zmeň, zmiešaj a navar novú verziu nášho singla! Vaše remixy daľej poputujú na medzinárodné servre a pomôžu ti zviditeľniť sa! Tak nečakaj, hraj sa, sprav nám remix a vyhraj Ableton Push, čekuj ako na to www.redbull.sk/puristremix – odkazujú chalani z Purist.

purist-remix-contest

Hlavnou cenou pre víťaža súťaže je štúdiový kontroler – Ableton Push od techhouse.sk v hodnote 499e. „Push je pre mňa revolučným inštrumentom/live kontrolerom, ktorý mení zaužívaný workflow v hudobnom software a inšpiruje ťa k novým pokusom. Aj keď ho poznám odpredu dozadu, stále ho nemám a veľmi ho chcem! No keďže sa s kapelou ako autori skladby súťaže nemôžme zúčastniť, ostáva nám len ticho závidieť výhercovi!“ – Juraj Peták z Purist.

Zabav sa, zmeň, zmiešaj a navar novú verziu nášho singla!

Súťaž prebieha od 1. apríla do 15. mája 2015, kedy máš šancu pretvoriť skladbu podľa seba. Najlepší remix vyberie spoločne trojčlenná zostava kapely Purist. Výherca medzinárodnej remixovej súťaže bude následne ohlásený 25. mája 2015.

Viac informácii o súťaži a návod ako uploadnúť svoj remix nájdeš na www.redbull.sk/puristremix

Zdroj: Red Bull SK