Zuzana Smatanová krstí výberovku a kalendár!

Zuzana Smatanová krstí výberový album a vy môžete byť pri tom! V piatok 6. decembra v bratislavskom Rock Cafe uvedie slávnostne do života výberovku Momenty 2003 – 2013 a zahrá aj aktuálny hit „Ženy aj muži“.  Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na krst kalendára na rok 2014! 

Zuzana Smatanová bude 6. decembra v bratislavskom Rock Cafe krstiť výberový album Momenty 2003 – 2013. Speváčka, skladateľka a hudobníčka Zuzana Smatanová na ňom rekapituluje desať rokov na hudobnej scéne. Krst bude zároveň aj koncertom pre fanúšikov, ktorí pri Zuzke stoja počas celej kariéry.

Zuzana Smatanová

„Schválne som nepozývala krstiť nikoho špeciálneho, výberovku si pokrstím sama s kapelou. Je v tom symbolika, sme spolu desať rokov. Všetky moje pesničky, ktoré som napísala, nahrávali so mnou. A tiež ich so mnou hrali desať rokov na koncertných pódiách. Nepoznám nikoho vhodnejšieho na krst výberovky ako mojich chlapcov. Všetko sa to navyše udeje pred zrakmi fanúšikov, takže ich prítomnosť a potlesk bude tým najvhodnejším krstidlom. Pretože aj vďaka nim sa stali moje pesničky úspešné a obľúbené.“ Teší sa Zuzana Smatanová.

Na koncerte zahrá Zuzka prierez vyše desaťročnou tvorbou, nebude chýbať ani aktuálny hit „Ženy aj muži“. Šarmantná speváčka pokrstí okrem výberovky aj kalendár na rok 2014.

Zuzana Smatanová

„Kalendár nafotil fotograf Martin Ferenčík. Je špeciálny tým, že fotografie sú nafotené na klasický film a tým majú svoje výnimočné čaro. Fotograf ma zachytil v situáciách, v ktorých ma bežne ľudia nevidia…“ Prezrádza  s úsmevom  Zuzana Smatanová.

Nenechajte si ujsť špeciálny koncert a krst Zuzany Smatanovej už tento piatok 6. decembra v Rock Cafe v Bratislave. Keďže kapacita klubu je obmezená, treba sa s kúpou vstupeniek poponáhľať.

Zuzana Smatanova - Momenty

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Ferenčík