Zuzana Smatanová pripravuje nový intímny singel „Jediný a jediná“!

Zuzana Smatanová práve dnes oslavuje 15-te výročie pôsobenia na hudobnej scéne. Počas tohto obdobia potvrdila svoje kvality nielen ako vynikajúca speváčka, ale tiež ako skladateľka. 6-násobná Zlatá slávica vraví, že to bolo nádherných a inšpiratívnych 15 rokov. Pri tejto príležitosti chystá pre fanúšikov niekoľko prekvapení. Jedným z nich je netradičný nový singel „Jediný a jediná“, ktorý je iný ako ostaté Zuzkine skladby najmä svojou intimitou. Singel bude súčasťou nového dvojalbumu „Echo“. Fanúšikovia sympatickej speváčky si naň museli počkať dlhých 7 rokov.

Skladateľka a speváčka Zuzana Smatanová oslavuje významné výročie! Práve dnes ubehlo 15 rokov, odkedy odštartovala svoju mimoriadne úspešnú hudobnú kariéru. Počas tohto obdobia absolvovala tisícky nádherných koncertov a získala množstvo ocenení, vrátane šiestich Zlatých slávikov!

„Bolo to úžasných 15 rokov. Nemenila by som ani jedno obdobie, všetko malo svoj význam a svoju cestu. Dostala som od ľudí viac, než som si mohla priať, zažila som skvelé koncerty s kapelou, precestovala tisícky kilometrov, spoznala nové mestá a krajiny, stretla som množstvo inšpiratívnych ľudí, nahrala som šesť štúdiových albumov, úspešné single a spolupráce, zažila som zlé, aj výnimočné chvíle a vždy, keď sa obzriem späť, cítim šťastie a som vďačná za dar byť tým, kým som,“ vyznala sa Zuzka Smatanová.

Pri tejto príležitosti sa Zuzana chystá potešiť fanúšikov hneď niekoľkonásobne. Napríklad aj novým singlom „Jediný a jediná“, ktorý je iný, ako jej doterajšie veľké hity. Ako napovedá názov skladby, je totiž výrazne intímny.

„Hudbu a text som napísala ešte v decembri minulého roka. Piesní o láske nemám veľa, ale táto k nim rozhodne patrí. Teraz dokončujeme videoklip a premiéra singlu aj klipu bude 2.mája 2018,“ prezrádza Zuzana Smatanová.

Významné výročie v Zuzkinej hudobnej kariére podčiarkne aj nový dvojalbum „Echo“, na ktorom teraz sympatická hudobníčka intenzívne pracuje. Fanúšikovia naň čakali dlhých 7 rokov, ale vraj to bude stáť za to!

„Súčasťou nového dvojalbumu, ktorý som chcela fanúšikom darovať práve pri príležitosti môjho 15-ho výročia na hudobnej scéne, bude aj singel „Jediný a jediná“. Tento rok sa teším na koncertnú sezónu, keďže každý koncert bude pre mňa malá oslava a fanúšikovia budú pri tom. Nový singel bude tiež súčasťou vynoveného koncertného playlistu,“ uzatvára Zuzana Smatanová.

Zuzana Smatanová je pop-rocková speváčka, ktorá sa narodila v obci Súľov-Hradná. Spieva po slovensky a po anglicky. Piesne si skladá sama. Kariéru odštartovala na autorskej súťaži Coca-Cola Popstar v Bratislave, ktorú vyhrala a následne nahrala svoj debutový album „Entirely good“. O dva roky neskôr nahrala druhý album „Svet mi stúpil na nohu“. Od roku 2003 sa neustále venuje hudbe. V roku 2007 absolvovala prvé turné po Slovensku. V tom istom roku vydala album „Tabletky odvahy“. O dva roky neskôr nasledoval dvojalbum „Gemini“ a v roku 2011 album „Dvere“. V roku 2013 vyšiel v dvoch edíciách výberový album „MOMENTY 2003 – 2013“. Sympatická speváčka je nositeľkou mnohých významných hudobných ocenení, medzi nimi aj 6-násobnou držiteľkou ceny Zlatý slávik ako speváčka roka. Všetky informácie o nej nájdete tu: https://zuzanasmatanova.sk/

Zdroj: TS
Foto: Hugo Činčala