Zuzana Smatanová sa teší na koncert s Richardom Müllerom v Pezinku!

Zuzana Smatanová sa stretne na jednom pódiu s velikánom Richardom Müllerom! Dve hviezdy domácej hudobnej scény si spolu zaspievajú na jedinečnom koncerte v Pezinku.

Speváčka, skladateľka a textárka Zuzana Smatanová sa už nevie dočkať unikátneho hudobného spojenia, ktoré sa uskutoční 27. júna v pezinskom Amfiteátri. Publikum čaká na koncerte „Richard Müller a hostia“ mnoho prekvapení a skvelých hudobných zážitkov.

Speváčka, skladateľka a textárka Zuzana Smatanová sa pripravuje na jedinečný koncert s velikánom slovenskej hudobnej scény Richardom Müllerom! Viacnásobne ocenená speváčka predvedie svoj výrazný hlas fanúšikom na koncerte s názvom „Richard Müller a hostia“. Už 27. júna zažije publikum v Amfiteátri v Pezinku hudobné opojenie z unikátneho spojenia výnimočných hlasov! Zuzana Smatanová si pozvanie legendárneho Richarda Müllera nesmierne váži a na spoluprácu sa veľmi teší.

ZS foto Jakub Guly+ís (13)

„Bude to určite príjemný zážitok a veľmi sa na to teším. Verím, že to dopadne veľkolepo. S Richardom som sa stretla už niekoľkokrát, ale koncertne na jednom pódiu ešte nie, takže mám radosť. Vážim si, že môžem byť súčasťou jeho koncertu.“ S radosťou konštatuje Zuzana Smatanová.

Hudobná ikona Richard Müller spolupracuje so špičkovými hudobníkmi a  fanúšikom na koncertoch vždy pripraví originálny zážitok. Aj preto si na koncert „Richard Müller a hostia“ pozval nielen Zuzanu Smatanovú, ale aj Luciu Šoralovú, Simu Martausovú a Dana Bártu.

„Rád vymýšľam niečo nové. Chcem na pódiu potešiť seba aj fanúšikov. Preto som oslovil výnimočných hudobníkov, medzi nimi aj Zuzku Smatanovú, ktorú si veľmi vážim.“ Vysvetlil nadšene Richard Müller .

RM+ZS

Na jedinom koncerte v Pezinku sa stretne elita hudobnej scény, aby očarila publikum unikátnymi hudobnými skladbami! Jedným z nich bude nádherná pieseň Richarda Müllera „Rieka“.

„Budem súčasťou pesničky Rieka. Myslím, že najlepšie spolupráce sa udejú vždy z nejakej náhody a správnej konštelácie hviezd tak, ako sa to v mojom prípade stalo vždy doteraz.“ Teší sa Zuzana Smatanová, ktorá na koncerte predvedie aj ďalšie spevácke výkony.

Dokonalé hudobné lahôdky koncertu „Richard Müller a hostia“ si príďte vychutnať 27. júna do Amfiteátra v Pezinku. Vstupenky sú v predaji na ticketportal.sk a v Pezinskom informačnom centre.

A Pezinok

Zdroj: Propaganda House s.r.o.