Zuzana Smatanová stíha tvoriť nové skladby aj vyrábať náramky „V dobrom aj v zlom“!

„V dobrom aj v zlom“ od Zuzany Smatanovej si fanúšikovia môžu nielen vypočuť, ale aj nosiť ako symbol vo forme náramku! Oceňovaná speváčka okrem tvorby nových skladieb vlastnoručne maká aj na náramkoch pre fanúšikov.

Jej najnovší singel „V dobrom aj v zlom“, ku ktorému stihla speváčka nakrútiť aj videoklip, môžu priaznivci už nosiť aj na ruke alebo nim niekoho originálne obdarovať. Náramok „V dobrom aj v zlom“ je rovnako ako pieseň pre všetkých, ktorí dokážu pri sebe stáť v dobrých aj zlých časoch. Náramky so silným symbolickým odkazom vyrába Zuzana v rôznych prevedeniach, dokonca aj pre novomanželov!

6-násobná Zlatá Slávica Zuzana Smatanová tvorí pre fanúšikov nielen krásne skladby, ale aj symbolické náramky. Po vydaní nového singlu a klipu „V dobrom aj v zlom“ sa speváčka pustila do výroby novej série náramkov s heslom „V dobrom aj v zlom“. Náramok je pre všetkých, ktorí pri sebe stoja v každej chvíli.

„Keďže vyrábam kožené náramky pre fanúšikov s názvami mojich pesničiek už rok, prirodzene mi popri písaní novej skladby napadlo vyrobiť novú sériu s názvom „V dobrom aj v zlom”. Je v tom krásna symbolika, lebo páry, alebo naozajstní priatelia si môžu navzájom darovať náramok, ktorý je malým dôkazom toho, že to s láskou a dôverou k tomu druhému myslia vážne, nech sa deje čokoľvek,“ vysvetlila Zuzana Smatanová.

_DSC5234

Náramky „V dobrom aj v zlom“ sú v nových farbách a farebných kombináciách. Svadobnú verziu náramku môžu fanúšikovia vidieť aj v klipe „V dobrom aj v zlom“, v ktorom účinkuje reálny pár mladých ľudí.

„Vyrobila som dokonca aj špeciálnu svadobnú sériu náramkov, ktorá je aj priamo vo videoklipe na rukách Rudyho aj Sašky. Chcela som, aby láska v klipe bola autentická, preto v ňom neúčinkujú herci, ale ozajstní ľudia. Dnešné vzťahy medzi ľuďmi sú veľmi krehké a je výnimočné, že pár spolu vydrží v dobrom aj v zlom. Neplatí to len v partnerskom vzťahu, ale aj v priateľstve, v rodine…,“ vysvetľuje Zuzana Smatanová.

ruzĆovyĀ, zĆltyĀ, priĀrodnyĀ, cĆerbenyĀ, bledomodryĀ

Zuzana Smatanová má na konte nielen množstvo úspešných hitov, ale aj náramkov so sloganmi jej piesni. Najväčší záujem je o náramky s názvom „Nech sa deje, čo sa má”, „Čo má prísť, príde”, „Stačí si priať“, alebo „Nezabudnem“.

„K výrobe náramkov si vždy sadnem, keď mám voľný deň medzi koncertami. Je to pre mňa úžasná forma relaxu a dokážem pri tom sedieť aj do noci. Stáva sa, že sa k výrobe dlhšie nedostanem kvôli pracovným povinnostiam a fanúšikovia musia na objednané náramky čakať. Som vďačná, že vedia byť trpezliví a počkajú,“ teší sa Zuzana Smatanová.

vsĆetky naĀramky VDAZ

Zuzana Smatanová nahrala niekoľko úspešných albumov a získala množstvo hudobných ocenení ako Aurel, OTO, Grand Prix Rádio a Zlatý slávik v kategórii Speváčka roka, Hit roka, Rádioslávik a Absolútny slávik. 6-násobná Slávica predvedie nový singel „V dobrom aj v zlom“ publiku naživo na letných festivaloch. Novinku, náramok „V dobrom aj v zlom“, si priaznivci môžu zadovážiť na www.zuzanasmatanova.sk v sekcii “shop”.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Ferenčík