Zuzana Smatanová uviedla do života nový album „Echo“ a ohlásila jesenné turné!

Výborná uvoľnená nálada, množstvo ľudí a skvelý mini koncert. Kníhkupectvo Martinus v Bratislave zažilo jedinečné podujatie. Zuzana Smatanová tam uviedla do života svoj nový album „Echo“. S týmto aktom je pomohli návštevníci, ktorí symbolicky vdýchli albumu život. Zuzka im krásne zaspievala tri hity – „V dobrom aj v zlom“, „Jediný a jediná“ a „Horou“. Všetky sa nachádzajú aj na novom albume a obľúbenú speváčku potešilo, keď videla, že si ich spolu s ňou spieva aj publikum. Zuzana zároveň ohlásila výbornú správu. Na jeseň ide po dlhých piatich rokoch na turné! S pesničkami z nového albumu prejde celé Slovensko od Bratislavy až po Humenné.

Nový album Zuzany Smatanovej „Echo“ sa už definitívne vybral na vlastnú cestu za fanúšikmi.  Zuzka ho uviedla do života na podujatí v bratislavskom Martinuse, ktoré si nenechalo ujsť množstvo ľudí. Porozprávala im o tom, ako album vznikal a zaspievala tri skladby.

„Asi nebudem veľmi originálna, keď poviem, že všetky pesničky na tomto albume mám rada. Ale špeciálna a veľmi osobná je pre mňa skladba „Otcovi…“. Mám rada aj pieseň „Bergen“, ktorá je mojou spomienkou na cestu po Nórsku. Vždy sa snažím o to, aby moje piesne boli osobné, autentické a aby som tam mala kus z môjho života,“ vyznala sa Zuzana Smatanová.

„Echo“ je vlastne dvojalbum a Zuzka ho vyslala do sveta vskutku originálne – návštevníci mu vdýchli život. Pesničiek je dovedna 21 pesničiek, 9 v slovenčine a 12 v angličtine.

„V slovenčine dokážem byť oveľa osobnejšie, sama seba niekedy prekvapujem, že viem byť až taká otvorená. Teším sa z toho, lebo čo už je viac, ako dať poslucháčom tú pravú emóciu. Angličtina je pre mňa taký výlet do fantázie. To je aj prípad tohto druhého disku, kde som si občas uletela napríklad aj v témach, niektoré sú naozaj bizarné. Tie dve CD-čka sú teda výrazne odlišné a zároveň sú si v niečom blízke,“ dodáva Zuzana Smatanová. 

Zuzka potešila fanúšikov hneď niekoľkonásobne. Na podujatí totiž oznámila, že na jeseň sa chystá na turné.

„Toto turné je špeciálne v tom, že budem predstavovať ľuďom nové pesničky z albumu „Echo“. Už sa veľmi teším, pretože som nebola na turné veľmi dlho, asi  5 rokov. Chcem preto pripraviť veľkolepý a špeciálny program a plánujem si to poriadne užiť,“ uzavrela Zuzana Smatanová.

S turné navštívi Zuzka 12 miest a začne v Martine. Lístky sa dajú zakúpiť už teraz v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/Event/ZUZANA_SMATANOVA_turne_Echo).  Všetky informácie o Zuzane Smatanovej nájdete tu: https://zuzanasmatanova.sk/

ZUZANA SMATANOVÁ turné Echo
13.11.2018 Martin
14.11.2018 Žilina
15.11.2018 Liptovský Mikuláš
16.11.2018 Banská Bystrica
20.11.2018 Poprad
21.11.2018 Prešov
22.11.2018 Bardejov
25.11.2018 Humenné
26.11.2018 Košice
27.11.2018 Lučenec
28.11.2018 Nitra
12.12.2018 Bratislava

Zdroj: TS