Zvolen bude mať na zámku festival.

Do zoznamu festivalov na Slovensku tento rok pribudne aj Festival na zámku. Jedna z najzachovalejších pamiatok na Slovensku a dominanta Zvolena bude 31.8.2018 a 1.9.2018 hostiť prvý ročník novoznikajúceho festivalu s legendárnymi československými interpretmi.

Komorná atmosféra historického nádvoria a ombedzená kapacita návševníkov sľubuje možnosť užiť si v takmer rodinnej pohode posledné dni prázdnin v bezprostrednej blízkosti Mira Žbirku, Davida Kollera, skupín Love 4 Money s Tomášom Palonderom, Chiki liki tu-a, Hrdza, Vrbovskí Víťazi a ďalších. Známe mená hudobnej scény svojou hudbou oživia zámok  v centre Zvolena, ktorý im         za odmenu poskytne netradičný priestor na koncert pod holým nebom a zároveň v špeciálnom historickom prostredí. 

„Už dlhšiu dobu sme chceli vo Zvolene urobiť niečo, čo sa hodí k výnimočnosti nášho zámku. Festival, ktorý bude peknou rozlúčkou s letom a zároveň poskytne priestor pre rôzne hudobné žánre. Sme radi, že už na prvom ročníku môžeme zvolenčanom a návštevníkom ponúknuť exkluzívne jediný tohtoročný slovenský festivalový koncert Mira Žbirku, neopakovateľné súťaže „pánov Bratov“ z Vrbového a mnoho výnimočných koncertov                 v tomto nádhernom priestore. Veríme, že sa nám podarí vytvoriť festival, ktorý bude aspoň takou pýchou, ako je Zvolenský zámok,“ povedal  Michal Očovan, jeden z organizátorov festivalu.

Program festivalu doplní aj ďalšie pódium, ktoré predstaví žánrovo pestré, zaujímavé kapely a rôzne sprievodné akcie a atrakcie pre všetky vekové kategórie.

Vstupenky v obmedzenom počte sú už v predpredaji na: www.TicketLIVE.sk

Program:

Piatok – 31.8.2018:
Vrbovskí Víťazi a ich súťaže počas dňa
Chiki liki tu-a
David Koller
Puding Pani Elvisovej
Afterparty

Sobota – 1.9.2018
Hrdza
Miro Žbirka
Love 4 Money

Predpredaj vstupeniek: TicketLIVE.sk
Jednodňové vstupné od 23 Eur
permanentka: 35 Eur

Aktualizované info na: https://www.facebook.com/events/1746225435415807/

 Zdroj: TS